Luis Seguí Compañ

Luís Seguí

Director titular de la Colla Larraix. Percussionista, pianista, director i compositor. En estos moments també forma part del professorat de l’Escola, com a mestre de percussió.

Nascut a Alacant, realitza estudis superiors de percussió, piano, composició i direcció d’orquestra als conservatoris d’Alacant, Múrcia i ‘Berklee School of Music’ de Boston, on resideix durant tres anys becat per la Comissió Fulbright i el Ministeri de Cultura.

Ha format part com a percussionista a la Jove Orquestra Nacional d’Espanya i col·laborat amb orquestres simfòniques d’àmbit nacional; en el camp de la direcció d’orquestra realitza cursos de perfeccionament a Viena, Londres, Manchester, Bakersfield (Califòrnia) i Nova York.

Com a pianista-percussionista col·labora amb tots dos instruments en agrupacions com la Banda Municipal d’Alacant, Orquestra de Vents Filharmonía, Orquestra de Cambra Solistes Mediterranis o World Orchestra. Dirigeix com a convidat les Bandes Municipals d’Alacant i Vitòria, i en l’actualitat és director titular de l’Associació Musical L’Avanç i la Colla Larraix del Campello, agrupació convidada al Festival de Música Universitària de Belfort a França i guardonada amb el Primer Premi en “II Certamen d’Interpretació per a Gran Colla de Castalla; així mateix és director titular de les corals de Benidorm, Cor del Teatre Principal d’Alacant i Cor de Cambra Óscar Esplá de Mutxamel, convidada al 2019 a participar en un concert per a diverses corals i orquestra simfònica a la sala Stern del Carnegie Hall de Nova York. Des de la seua creació al setembre de 2018, col·labora assíduament com a pianista i percussionista amb l’orquestra ADDA Simfònica.

Torna enrere…