Cristóbal Rentero

Tóbal Rentero

Autodidacta en els seus inicis amb la dolçaina i la bandúrria, ha estudiat dolçaina de la mà dels mestres Alejandro Blay i Xavier Richart.
A l’any 2015 obté el Títol Professional de Música i Premi Extraordinari fi de Grau en l’especialitat de dolçaina al Conservatori Professional Municipal d’Albaida.
Actualment cursa estudis en l’especialitat d’instruments de Pua en el Conservatori José Tomàs d’Alacant i és mestre de diferents escoles de dolçaina com són: “La Guirigall” a Alcàsser, “El Cascabot” a Elx, “Sant Antoni” a Alacant i “El Nuvolet” a Mutxamel.
Ha col.laborat en multitud de produccions musicals amb estils que van des de la música tradicional fins el rock o la música antiga. Entre elles cap destacar les realitzades amb Maria del Mar Bonet, Paco Ibañez, Niña Pastori, Companyia Nacional de Dansa i Natxo Duato, Carles Dénia, Evo, Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra”. Dintre de la seua vessant com a enginyer en Telecomunicacions, treballa activament en el desenvolupament de productes electrònics relacionats amb la pedagogia musical i el comportament acústic en instruments de corda i vent.

Torna enrere…